GreenTea B2B

Pune online toate operatiunile de vanzari ale companiei si face schimburi de date automat, in timp real, cu DistribNET. In backoffice, este utilizat pentru oferte, comenzi, call center, proforme, facturi, bonuri de casa de marcat, incasari, transferuri intre gestiuni, rezervari de stoc, comenzi de stoc catre furnizori (interni si externi) si altele.

DistribNET Gestiune

Program pentru operatiuni de facturare, NIR-uri, DVI-uri, stocuri, incasari/plati, rapoarte, agenti, transferuri intre gestiuni, avansuri spre decontare, productie, ofertare, multinationale, casa de marcat.

DistribNET Contabilitate

Este strans legat de programul de gestiune, de unde culege datele privitoare la vanzari, intrari, incasari, plati etc. Permanent actualizat, respecta toate normele impuse de legislatia romaneasca in vigoare.

MODULE SECUNDARE

Activitatea de schimb valutar este reglementata si autorizata prin legi speciale. JSOLEX este o solutie cu TRADITIE, care si-a dovedit viabilitatea, robustetea si longevitatea, in decursul celor peste 23 ani de experienta in domeniu.

Pentru o evidenta administrativa rapida a obiectelor si transferare virtual instantanee intre diverse locuri. Ofera o viziune de ansamblu asupra bunurilor din unitate. Functioneaza in retea, ceea ce este foarte util in cazul in care departamentele administrativ si cel financiar functioneaza independent.

Destinat departamentelor de resurse umane si salarizare. In contextul unui cadru legislativ aflat in continua schimbare, poate fi solutia optima in ceea ce priveste managementul personalului si calculul salariilor, permite utilizatorului, in orice moment sa modifice o serie de parametri vizati de schimbarile legislative.

PESTE 500 DE CLIENTI MULTUMITI IN TOATA TARA:

In domeniul distributiei este esential sa ai in permanenta o evidenta stricta asupra dimensiunii si ncesarului de stoc de marfa, a volumului de marfa contractat de agentii de vanzari, ori asupra creantelor de recuperat, iar lista poate continua. Fiecare dintre aceste aspecte a fost un creiteriu de selectie atunci cand am ales sa implementam DistribNET. Faptul ca aceasta solutie software este capabila sa ne ofere, in orice moment, o imagine foarte clara a activitatii noastre, adaptabilitatea si posibiliatea de a fi particularizat in functie de specificul si modul e lucru al firmei, modularitatea si usurinta in utilizare, la care se adauga si suportul tehnic 24/7, sunt atuuri imposibil de neglijat.

George Chendi, General Manager, Alma Tim Distribution

DistribNET este o aplicatie cu un raport pret/calitate excelent, iar simplitatea, usurinta implementarii si folosirii propriu-zise sunt remarcabile. Programul se invata repede, ofera rapoarte si analiza in timp real iar asistenta tehnica a echipei Junior Soft este asigurata la sediul nostru, ori de cate ori este nevoie. La Target Media exista o buna coordonare intre departamentele Contabilitate – Gestiune – Vanzari si acest lucru se datoreaza, in mare parte, programului DistribNET

Gheorghe Florian, Manager, Target Media International SRL

DistribNET ne ajuta sa gestionam foarte bine activitatea in ansamblul ei, atat la Bucuresti, cat si la punctele de lucru din tara. De la modulul de productie modelat dupa activitatea noastra, la pregatirea curselor soferilor si pana la rapoartele specifice activitatii unui producator si distribuitor de bauturi – toate au fost dezvoltate dupa o analiza atenta a modului in care ne desfasuram activitatea noi si colegii de breasla.

Claudia Chirana, Director Economic, Vinarte