JSOLEX: SOLUTIE FISCALA PENTRU CASELE DE SCHIMB VALUTAR

Activitatea de schimb valutar este reglementata si autorizata prin legi speciale. JSOLEX este o solutie cu TRADITIE, care si-a dovedit viabilitatea, robustetea si… longevitatea, in decursul celor peste 23 ani de experienta in domeniu.

Cui se adreseaza?

Jsolex este solutia fiscala destinata exclusiv caselor de schimb valutar, in acord cu prevederile legale in domeniu, avand avizul Ministerului Finantelor Publice

JSOLEX versiunea 18.1 a primit avizul tehnic cu nr. 109 in 11.03.2019 de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Informatica – ICI Bucuresti.

Noua imprimanta fiscala model Datecs FP700 include jurnalul electronic, un modul criptografic si memoria fiscala conform legii. Aplicatia, utilizata la puncte de schimb din toata tara, permite sa aveti o situatie exacta in orice moment, sa emiteti foarte usor bonuri fiscale, toate actele de sfarsit de zi si situatia ceruta lunar de BNR.

Solutia fiscala JSOLEX cuprinde:

 • Aplicatia pentru efectuarea tranzactiilor de schimb valutar
 • Imprimanta fiscala termica tip Datecs
 • Display client 2*20
 • Serviciul de contabilitate pentru punctele CSV si intreaga firma, inclusiv raportarile catre BNR

In plus, acum puteti beneficia si de JSOLEX SwipeDoc 2019

Pentru mai multa operativitate la casele de marcat, noua optiune JSOLEX SwipeDoc va permite scanarea rapida a actelor de identitate de orice fel: carduri de identitate si pasapoarte romanesti sau straine (inclusiv cardurile de identitate ale tarilor europene). Dupa scanare se apasa un buton de confirmare si toate datele apar pe bonul fiscal de schimb valutar. Acest dispozitiv ofera siguranta in activitatea de schimb valutar.

Vizionati un scurt film de prezentare pe FACEBOOK

JSOLEX 2019 include si un sistem electronic profesional de afisaj, eTabelaCurs

Sistemul este compus dintr-un ecran LED cu diagonala de 108 cm (sau mai mare), un pc-card conectat la TV-ul de afisare, suport de perete, cablul HDMI si softul care se implementeaza in JSOLEX. eTabelaCurs are un design elegant, cu scris vizibil si clar si ofera multiple avantaje: actualizarea cursurilor valutare se face instantaneu, direct din pc-ul de schimb valutar, permite selectia si configurarea personalizata a valutelor, asigurand in acelasi timp suport publicitar pentru rularea alternativa a unor reclame in diferite formate (foto/video). Pretul este flexibil, in functie de diagonala tabelei, pornind de la 2000 lei si include echipament, soft, instalare, instruire si livrare + garantie de 12 luni.

Ce avantaje ofera Jsolex?

 • programul de schimb valutar este deosebit de accesibil si robust
 • tehnologia pe care este dezvoltat software-ul permite ca programul sa ruleze cu viteza si pe calculatoare cu resurse mai mici
 • posibilitatea personalizarii aplicatiei
 • actualizarile legislative sunt operative in timp util
 • asistenta tehnica gratuita timp de 30 de zile de la achizitie
 • perioada de garantie 12 luni
 • flexibilitate si preturi foarte bune in derularea contractelor
 • profesionalismul si eficienta echipei de consultanti si suport tehnic a Junior Soft
 • relatia foarte stransa si constanta cu clientii Junior Soft, menita sa genereze solutia optima, in functie de caracteristicile unice ale fiecarui client
 • experienta de peste 20 de ani in acest domeniu

GRATUIT!
Junior Soft va pune la dispozitie un serviciu electronic de verificare a fisierelor anexa generate prin aplicatia de ghiseu, inainte de raportarea lor la Banca Natioanala a Romaniei.