20 DE ANI DE EXPERIENTA

Junior Soft este, prin definitie, o companie dezvoltatoare de aplicatii software mereu tanara si va pune la dispozitie ultimele noutati software. Din 1995 si pana azi am reusit sa ne impunem pe piata romaneasca de profil cu o serie de produse prorpii.

Ne mandrim cu faptul ca solutia ERP-DistribNET, este liber in clasamentul solutiilor software destinate firmelor de distributie.

La Junior Soft am reusit sa cream o echipa capabila sa faca fata cu success concurentei acerbe si cerintelor tot mai complexe din partea clientilor, pe o piata de software tot mai dinamica si mai exigenta. Aceste lucruri ne motiveaza si ne determina sa intram intr-o permanenta competitie cu noi insine, sa ne fixam noi limite de performanta.

CREDEM…

ca noua tehnologie este un instrument fundamental pentru crearea de produse de valoare
in “valoarea adaugata”, in ceea ce, la randul sau, poate genera “plus de valoare”
in ceea ce construim, si avem convingerea ca produsele noastre pot contribui la cresterea randamentului, a gradului de eficienta a activitatii celor care le folosesc

PROGRAME SPECIALE
PENTRU CONTABILI, DISTRIBUITORI, AGENTI DE VANZARI
FLEXIBILE, RAPIDE SI USOR DE FOLOSIT

Asadar, fundamental in ceea ce facem este factorul uman. Tot ceea ce construim porneste de la analizarea si intelegerea necesitatilor si se finalizeaza cu furnizarea de solutii software particularizate, dimensionate in functie de specificul si complexitatea activitatii utilizatorului final. Proiectarea fiecarei etape a acestui proces de catre echipa de dezvoltatori a Junor Soft se face privind din perspectiva clientului. Astfel, Rezultatul va asigura usurinta in utilizare, reducerea la maxim a timpului de raspuns si, implicit, optimizarea procesului decizional.

Ne place ceea ce facem (si o facem cu pasiune!). Ne plac provocarile care ies din “sabloane” si le acceptam fara nici o retinere. Suntem deschisi catre perspective si abordari noi, inovative. Credem in confruntarile de idei si stim ca ele pot da nastere unor lucruri de valoare. Suntem constienti de potentialul individual si de personalitatea fiecaruia dintre oamenii nostri, stim ca nu se pot dezvolta decat intr-un mediu deschis, stimulativ, profesional.

Impreuna suntem o echipa redutabila. Este exact ceea ce ne-am dorit si am reusit sa realizam la Junior Soft.

CERTIFICARI

Junior Soft beneficiaza de suport si resurse exclusive pentru dezvoltarea si mentinerea la zi a competentelor tehnice si pentru sustinerea dezvoltarii acestora spre un business specializat, cu valoare adaugata sporita.

Ca partener Microsoft, Junior Soft isi demonstreaza expertiza si dedicarea in oferirea de solutii si tehnologii moderne.

Junior Soft a inregistrat toate produsele sale si a obtinut certificarea de producator de solutii software din partea ORDA.

Prin aceasta certificare, clientilor Junior Soft li se ofera garantia utilizarii unor aplicatii software protejate improtriva fraudei, dezvoltate si licentiale in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare.