MENTENANTA
Presupune furnizarea de versiuni noi ale programului, precum si patch-uri la incidentele semnalate.

Pentru oricare din serviciile oferite, caile de comunicare folosite pot fi, dupa caz,
email, telefon sau vizite la sediul clientului.

Helpdesk
Serviciu de asistenta online via emailoffice@juniorsoft.ro, echivalent al unui serviciu de call center, disponibil de luni pana vineri, intre orele 9-17.30. Aici puteti adresa intrebari referitoare la program, cere lamuriri, sau afla diferite caracteristici tehnice.
Instruirea operatorilor
Instruirea se va face pe module. De regula, instruirea are loc la sediul clientului. La achizitionare, pachetul DistribNET cuprinde si un numar gratuit de ore de instruire pentru fiecare modul.
Personalizari
Module create la cerere, pentru a asigura compatibilitatea totala a aplicatiei cu specificul si caracteristicile unice ale fiecarui client. Serviciul se refera si la dezvoltarea de module noi sau modificari de substanta ale structurilor deja existente ale DistribNET.
DE CE SA ALEGI ERP DISTRIBNET?

Distribnet este un sistem informatic complet pentru dezvoltarea afacerii tale.

ERP DistribNET este o solutie completa pentru imbunatatirea activitatii, automatizarea vanzarilor, cresterea profitabilitatii si ofera un set amplu de module pentru gestiune, contabilitate, salarizare, productie si altele.

ERP DistribNET este pe piata romaneasca din 1995 iar clientii apartin unor domenii de activitate din cele mai diverse, de la distributie, productie la comert.

AVANTAJELE DISTRIBNET
  • Configurare si adaptare la necesitatile firmelor de distributie, productie, comert
  • Interfata prietenoasa si usurinta in utilizare
  • Peste 500 de rapoarte de management si vanzari
  • Posibilitatea preluarii datelor din vechiul program utilizat
  • Structura modulara, transfer automat de date intre module
  • Suport tehnic garantat pe perioada implementarii dar si dupa incheierea acesteia
  • Posibilitatea lucrului OFFLINE sau ONLINE intre locatiile firmei
  • Este usor de utilizat indiferent ca sunteti un profesionist obisnuit cu lucrul cu ERP-uri, un utilizator ocazional al programelor de gestiune sau daca e primul dvs software de gestiune si contabilitate
  • Se potriveste atat celor care lucreaza de la birou cat si utilizatorilor mobili care au nevoie de acces oriunde s-ar afla.
CARE ESTE PRETUL UNUI SISTEM ERP?

Pretul pentru un sistem ERP depinde in mare parte de modulele software-ului de care o companie are nevoie. Modulele necesare variaza in functie de dimensiunea companiei, numarul tranzactiilor, numarul punctelor de lucru, nevoile specifice ale fiecarui departament.

Datorita acestei flexibilitati de achizitionare pe modul un pret nu poate fi transmis decat dupa ce se cunosc cateva informatii generale cu privire la companie, departamente si procese.

Pentru o evaluare de pret a ERP DistribNET conforma cu dimensiunile afacerii dumneavoastra sau pentru un demo gratuit al ERP-ului contactati-ne la adresa:
office@juniorsoft.ro