GreenTea B2B

Modul de setare target si comisionare agenti

Din GreenTea B2B puteti seta un salariu lunar pentru agentii din echipa, in functie de adaosul realizat in acea luna. Se porneste de la un salariu fix lunar care poate creste daca s-au atins targetele de adaos introduse. Salariul final realizat va fi calculat in functie de valoarea adaosului lunar.

Optiuni multiple la targetare

Un agent poate avea mai multe tipuri de target (lunar, trimestrial, anual.) Targetul se poate introduce manual sau se poate seta sa se calculeze automat.

Rapoarte detaliate pe categorii

Se pot vizualiza rapid detalii cu valoarea de vanzare, valoarea de cumparare si adaosul. Raportul poate fi grupat pe: facturi, clienti sau produse. Puteti vedea clientii la care s-au facut vanzarile cu cel mai mare/cel mai mic adaos in luna sau cel mai mare/mic adaos in luna pe produse (articolele cele mai profitabile).

Realizarile agentilor pot fi vizualizate diferit in functie de meniul din care se acceseaza informatiile:

Din meniul de administrator se poate seta targetul si se pot vizualiza datele tuturor agentilor sau individual per agent; supervizorul poate vizualiza datele agentilor aflati in subordine si poate alege unul sau mai multi agenti; agentul isi poate vizualiza doar propriile date.