GreenTea B2B 2020: Trimite automat prin e-mail documentele asociate comenzilor

Va prezentam noua optiune de trimitere catre clienti prin email a documentelor emise, direct din aplicatia GreenTea B2B, impreuna cu texte personalizate: facturi, oferte, proforme, avize si declaratii de conformitate.

Este o optiune asociata contului de Administrator, in meniul Raport Comenzi, pe coloana de “Email”, asociata pictogramei

La apasarea pictogramei , in functie de tipul comenzii (Factura, Proforma, Oferta, Aviz, Declaratie de conformitate), pot fi selectate din lista prestabilita documentele ce urmeaza sa fie trimise prin email clientului.

 

Informatiile din aceasta pagina, pe langa tipul documentului de atasat la mail, se autocompleteaza la “Email to” cu adresa de e-mail a clientului, date introduse in prealabil in meniul Nomenclatoare – Clienti – Detalii Clienti. Daca nu exista adresa de e-mail introdusa, programul atentioneaza “Acest client nu are vreo adresa de e-mail introdusa”. Utilizatorul poate modifica textul completat implicit la “Subiect” si “Body”.

Dupa trimiterea mailului pictograma se coloreaza in verde iar in meniul tooltips apar informatii suplimentare: data ultimului mail trimis, numar de retrimiteri si documentele atasate.

Documente trimise prin email in functie de tipul comenzii
  • Factura emisa: documente trimise prin email: Factura, Declarația de Conformitate (toate sau cele selectate)
  • Proforma emisa: documente trimise prin email: Proforma, Declarația de Conformitate (toate sau cele selectate)
  • Aviz emis: documente trimise prin email: Aviz, Oferta, Proforma, Declarația de Conformitate (toate sau cele selectate)

Drepturi pentru trimitere email. Accesul utilizatorilor la optiunea de trimitere emailuri este reglementat de Administrator din meniul Admin – AdminUseri-Roluri

GreenTea B2B: Declaratia de Conformitate
Fiecare comanda emisa din GreenTea B2B este insotita de o Declaratie de Conformitate ce reprezinta declaratia pe proprie raspundere ca un produs se afla in concordanta cu un standard sau cu un document normativ specificat. Optiunea se acceseaza din meniul Raport comenzi, coloana DC (Declaratie de Conformitate).

Acest document in format pdf se poate printa sau se poate trimite prin email clientului, direct din GreenTea B2B (alaturi de Factura, Oferta, Aviz, etc.).