JSOLEX SwipeDoc 2019 pentru casele de schimb valutar: scanarea rapida a actelor de identitate

JSOLEX este o solutie cu TRADITIE, care si-a dovedit viabilitatea, robustetea si… longevitatea, in decursul celor peste 23 ani de experienta in domeniu.

Pentru mai multa operativitate la casele de marcat, noua optiune JSOLEX SwipeDoc va permite scanarea rapida a actelor de identitate de orice fel: carduri de identitate si pasapoarte romanesti sau straine (inclusiv cardurile de identitate ale tarilor europene). Dupa scanare se apasa un buton de confirmare si toate datele apar pe bonul fiscal de schimb valutar.

Ce avantaje ofera noua optiune Jsolex SwipeDoc?
  • clientii vor fi serviti mai rapid
  • se evita coada in cazul in care sunt mai multi cumparatori in acelasi timp; este o facilitate foarte importanta pentru ca oamenii sa NU aleaga o alta casa de schimb
  • se economiseste timpul casierului: cel putin 1 h in fiecare zi (de ex: la 90 de bonuri pe zi, se consuma cel putin 30 sec pentru fiecare act introdus, deci 45 de minute)
  • se inlatura eventualele pierderi de bani cauzate de neatentie si aglomerarea activitatii, astfel incat casierul sa se poata concentra pe numararea corecta a banilor
  • casierul poate fi atent la efectuarea tranzactiei si nu la introducerea datelor de pe buletin/pasaport
Pret aparat (model Gemalto CR100, divizie 3M): 2760 lei (TVA inclus)
Include echipament, soft, instalare, instruire si livrare – garantie aparat 12 luniPuteti urmari pe FACEBOOK un scurt film de prezentare.